Summum Woman

Summum Woman shop je bij MIES

MIES is officiele reseller van Summum Woman. Dat betekent dat wij dit mooie merk mogen voeren in onze boutique. Wij kiezen de items die past in onze collectie en bij onze doelgroep. 

SUMMUM WOMAN BIJ MIES

Summum Woman bij MIES

Summum Woman biedt onderscheidende kleding voor elk moment in het leven van een vrouw. De modieuze en gedurfde broeken, jurken en andere kleren zijn vrouwelijk maar vooral eigenwijs. Een snufje Amsterdamse nuchterheid geeft dit wereldse merk een unieke, moderne stijl.

Na de oprichting door Jos en Jorien Wijker in 1998 is het label Summum Woman uitgegroeid tot een sterke speler in de Europese modemarkt. Het merk heeft al die tijd al een duidelijk doel voor ogen: hoogwaardige kleding creëren voor een wereldse vrouw. De kledingstukken zijn geinspireerd door de Nederlandse trends, maar bieden internationale allure met onderscheidende details.

Vrouwelijke kleding met de ‘Dutch Touch’

Zoek je een jurkje met een opvallende print voor dat hippe zomerfeest? Of een comfortabele korte broek waarin je uren door de stad of het bos kunt lopen? De collectie van Summum Woman is romantisch en edgy, eclectisch en eenvoudig, maar toch samenhangend. Als vrouw wil je tenslotte alle verschillende kanten van je persoonlijkheid kunnen laten zien met de inhoud van je garderobe. 

Kwaliteitskleding voor een eerlijke prijs

De kleding van Summum Woman wordt gemaakt van stoffen van goede kwaliteit, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Je hoeft je kleding niet na een seizoen al weg te gooien! Koop af en toe iets uit de nieuwe collectie, combineer het met je oudere kleding en je ziet er meteen weer trendy uit. Kies bijvoorbeeld een broek in een eigenwijze, moderne print en draag er een tijdloze witte blouse bij.

Voor sommige gekledingstukken wordt biologische katoen gebruikt. De pasvormen flatteren het vrouwelijke lichaam in diverse maten. Alle kledingstukken van Summum Woman zijn ontworpen om comfort en warmte uit te stralen, zonder daarbij in te doen aan stijl. Veel Nederlandse vrouwen zoeken immers een romantische jurk voor die eerste date, waarmee ze ook op de fiets kunnen stappen. Of een broek die net zo stijlvol is in de supermarkt als op kantoor. Kun jij je daarin herkennen? Kom dan snel naar onze winkel óf check een selectie van Summum Woman bij ons online. 

Summum Woman bij MIES in Houten