Aaiko verrast je. Zeker bij MIES Houten

Ook Aaiko koop je bij MIES

MIES is een officiele shop (reseller) van Aaiko. Aaiko is een Nederlands modemerk, gevestigd in Amsterdam. De drijfkracht achter Aaiko is Pauline Brakenhoff en bestaat sinds 2006. In de loop van de jaren is Aaiko gegroeid tot een internationaal bekend merk met als doel: vrouwen over de hele wereld te inspireren!

Check online collectie van AAIKO

Aaiko bij MIES Houten

De essentie van het merk is gedurende de tijd niet veranderd. Pauline’s persoonlijke visie en creativiteit zijn nog steeeds het hart van het merk. Pauline wordt zeer geïnspireerd door haar reizen over de hele wereld. Haar collecties zijn een ode aan haar curiositeit en haar moed. Maar als vrouw zijnde, verliest pauline haar klanten nooit uit het oog. Haar hedendaagse en innovatieve ontwerpen zijn flatterend, 

Aaiko is japans voor ‘geliefd’, terwijl het in oud-germaans staat voor ‘taai en stoer’. Deze unieke tegenspraak bepaalt ons merk en haar klanten. De aaiko-vrouw is niet gemakkelijk naar beneden te halen en ze is vrouwelijk en sterk tegelijk. Kortom: ze is soft, maar krachtig. En voor ons, in al haar diversiteit, is de aaiko-vrouw een eindeloze inspiratiebron.

Aaiko shop je bij MIES Houten